Rent a car Novi Sad

Avaco je vaš pouzdan partner za iznajmljivanje vozila u srcu Vojvodine! Naša misija je da vam pružimo udobnost, praktičnost i pouzdanost prilikom putovanja, bilo da ste u Novom Sadu zbog posla, odmora ili avanture.

Sa širokim voznim parkom  koji odgovara svim vašim potrebama i budžetima, mi smo tu da vam olakšamo svaki korak vašeg putovanja. Bez obzira da li vam je potreban gradski auto za obilazak Novog Sada, prostrani SUV za porodični izlet ili luksuzna limuzina za poslovne sastanke, Rent a car Novi Sad ima vozilo za vas.

Naša flota vozila redovno se održava i proverava kako bi se garantovala sigurnost i udobnost tokom vašeg putovanja. Sa modernim modelima vozila i profesionalnim osobljem koje je spremno da vam pruži vrhunsku uslugu, možete biti sigurni da će vaše iskustvo iznajmljivanja automobila biti pozitivno.

Pored toga, nudimo i dodatne usluge poput preuzimanja i vraćanja vozila na željenoj lokaciji, kao i mogućnost rezervacije dodatne opreme poput dečijih sedišta, GPS uređaja ili dodatnog osiguranja kako bi vaše putovanje bilo još sigurnije i komfornije.

Uz konkurentne cene iznajmljivanja vozila i fleksibilne opcije iznajmljivanja, Rent a car Novi Sad je vaš partner za pouzdano i bezbrižno putovanje u Vojvodini i šire. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoje vozilo kako biste započeli svoje putovanje bez stresa i problema.

Vaša avantura čeka - krenite s nama i uživajte u svakom trenutku!