Rent a car Beograd - Avaco

Zašto se isplati iznajmiti automobil u Beogradu?

Zašto se isplati iznajmiti automobil u Beogradu?

Šta sve Beograd može da ponudi?

Sa svojom bogatom istorijom, brojnim kulturnim sadržajima, ali i sjajnom gastronomskom ponudom i neverovatnim noćnim životom, ovaj grad neosporne lepote zaista ima šta da ponudi. Upravo iz tih razloga, turisti iz svih delova sveta dolaze u Beograd kako bi iz prve ruke iskusili ono o čemu se poslednjih godina sve više govori, a to je da je Beograd poslednjih godina bio nepravedno zapostavljen na turističkim mapama najpopularnijih destinacija.

Mi koji u njemu živimo, znamo da je ovaj grad na ušću dveju reka pravi skriveni dragulj Evrope, a odlično je što sada i sve veći broj turista to otkriva.

Zašto strancima odgovara rent a car u Beogradu?

Rent a car Beograd odlična je opcija za sve one koji dolaze u ovaj grad kako poslovno, tako i turistički. Beograd je veliki grad, i iz godine u godinu se sve više širi, pa je ponekad od tačke A do tačke B potrebno zaista mnogo vremena. Dodajte tome i često nepouzdan red vožnje javnog gradskog prevoza, ali i strancima konfuzne linije prevoza i eto recepta za nervozu i stres, naročito za nekoga ko ovaj grad posećuje prvi put. Upravo zbog toga stranci se u Beogradu najčešće odlučuju na iznajmljivanje automobila.

Prednosti iznajmljivanja automobila u Beogradu

Iznajmljivanje automobila u velikom gradu kakav je Beograd, pruža potpuni komfor i daje vam mogućnost da budete fleksibilni, efikasni i da svoje vreme iskoristite na najbolji mogući način. Sve ono što želite ili morate da posetite i istražite apsolutno vam je na dohvat ruke, ma koliko kratka da je vaša poseta ovom gradu. Jednostavno, uz svoj automobil, stižete svuda. Nema oslanjanja na javni gradski prevoz, gubljenja vremena na čekanje istog, a nema ni plaćanja poprilično skupih taxi usluga. Svi argumenti idu u prilog rentiranja automobila. 

Rent a car na Aerodromu Nikola Tesla

Za sve one koji u Beograd stižu avionom sjajna opcija je rent a car aerodrom. Mogućnost da svoj automobil preuzmete na aerodromu, odmah po sletanju, zaista predstavlja veliko olakšanje. U dogovoru sa agencijom preko koje iznajmljujete automobil, svoje vozilo možete preuzeti na aerodromu odmah po sletanju aviona, ali i na bilo kojoj drugoj lokaciji u gradu, po vašem izboru.

Po završetku svog putovanja, odnosno perioda iznajmljivanja, automobil vraćate na aerodrom, ili drugu  dogovorenu lokaciju. Agencije su po ovom pitanju vrlo fleksibilne i različite opcije dolaze u obzir.

Izbor vozila za iznajmljivanje

Još jedan dobar razlog za iznajmljivanje automobila u Beogradu jeste i zaista veliki izbor vozila koje agencije nude. Vozni park rent a car agencija sadrži ogromnu paletu najrazličitijih vozila koja mogu da zadovolje različite potrebe svojih klijenata. Bilo da vam je potreban manji, ekonomičan automobil koji će vam omogućiti brzo i lako kretanje po gradu, ili želite da iznajmite veće i komfornije vozilo poput nekih limuzina ili SUV modela, sigurni smo da ćete lako pronaći automobil po svojoj želji.

Obilasci okoline Beograda

Velika prednost rentiranja vozila jeste i u tome što ni u jednom trenutku nećete biti ograničeni svojom trenutnom lokacijom. U kom god trenutku to poželeli, možete krenuti u novu avanturu – po samom gradu, ali i svim drugim bližim ili daljim mestima.

Okolina Beograda takođe ima mnogo šta da ponudi, prirodne lepote su nestvarne, a mesta za uživanje, šetnju i rekreaciju mnogobrojna. Bilo da želite da posetite obale beogradskih reka, Avalu, Kosmaj, ili Frušku Goru, uz odgovarajući automobil to će biti pravo uživanje.

Ukoliko putujete sa porodicom ili prijateljima odlučite se za neki veći i komforniji model kako biste u potpunosti uživali u svom putovanju, jer nešto duža putovanja svakako se lakše podnose u udobnijim i komfornijim automobilima.

Personalizovane opcije prilikom iznajmljivanja vozila

Još jedna stvar koja ide u prilog opciji iznajmljivanja automobila jeste i personalizovana usluga koju nude rent a car agencije. Ovo znači da pored osnovnih sadržaja koje odabrani paket usluga sadrži, imate i dodatne  mogućnosti da svoju vožnju i kvalitet usluge u potpunosti prilagodite svojim potrebama. 

Ukoliko putujete sa malom decom, možete iznajmiti i odgovarajuće auto sedište, za jednostavnije snalaženje po Beogradu i okolini, tu je GPS uređaj za navigaciju, ako putujete u zimskim uslovima na neku od naših planina, tu su npr. i lanci za gume. Dodatne opcije su brojne, a oko svega se možete lako dogovoriti sa rent a car agencijom.

Personalizovane opcije zaista podižu vožnju, ali i čitavo putovanje, na jedan novi nivo.

Dakle, zaključak je da se rentiranje vozila u Beogradu za strance itekako isplati. Vreme će biti bolje iskorišćeno, obaveze brže završene, fleksibilnost i komfor su zagarantovani, a olakšice poput preuzimanja vozila na aerodromu ili odabir dodatnih personalizovanih opcija omogućiće uživanje u svakom trenutku boravka u ovom gradu.

Pročitaj još sa Avaco bloga:

Otkrijte Beograd

Otkrijte Beograd

Dobrodošli u Beograd - grad bogate istorije, živopisne kulture i nezaboravnih avantura! Ovaj grad na ušću Save u Dunav ima bogatu prošlost koja se ogleda u arhitekturi, kulinarskoj sceni, umetnosti i načinu života. Evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da posetite Beograd....

Kako uštedeti na iznajmljivanju automobila

Kako uštedeti na iznajmljivanju automobila

Saznajte kako da uštedite prilikom iznajmljivanja automobila uz savete za pronalaženje najboljih ponuda, korišćenje popusta, izbora pravog modela i izbegavanje skrivenih troškova....

Top 5 destinacija za putovanje iz Beograda

Top 5 destinacija za putovanje iz Beograda

Top 5 destinacija za putovanje iz Beograda, uključujući Avalu, Srebrno jezero, Frušku Goru, Novi Sad i Smederevo. Saveti za rute, atrakcije i pripremu vozila....